Inhaalslag van team 1

Na de overwinning op Dropshot, zijn we er op gebrand om thuis tegen Rijnsburg te spelen. Uit met 7-1 verloren, dus we  hebben nog wat goed te maken. De herendubbel wordt in de 2e set net aan verloren, de dames winnen makkelijk. Koen weet zich lang staande te houden tegen Daan, maar helaas lukt het niet om de 1e set te winnen. Het scheelt niet veel. Waarschijnlijk was de wedstrijd heel anders verlopen als hij deze set wel had gewonnen. Nu verliest hij ook de 2e set. Helaas verliest To van Martine. Emiel en Anneke winnen wel, dus 3-3. Koen en Anneke spelen een hele goeie mix, het is een leuke partij om naar te kijken met veel rally’s. Jammer genoeg gaat de 3e set naar Rijnsburg. Ook To en Emiel spelen een lekkere pot en winnen! Einduitslag 4-4, die punten kunnen we goed gebruiken.

Als laatste wedstrijd spelen we uit op zaterdagavond tegen Mix in Naaldwijk. We hebben met 3 teams 4 banen, dus dat wordt een latertje. Ondanks dat de dames wat hinder ondervinden van de shuttles (niet vooruit te branden!) en klimrekken vlak naast de baan, waardoor oa de damesdubbel wordt verloren, is de einduitslag 6-2. Alleen Bas verliest ook zijn enkel. Dit was een echte knokpartij waarbij Bas 2 sets alles heeft gegeven, maar helaas in de 3e set wat tekort kwam.

Zag het er op het eind naar uit dat we op de 6e plaats zouden eindigen, zijn we doordat we bij de laatste wedstrijden nog aardig wat punten gesprokkeld hebben, uiteindelijk op de 5e plaats geëindigd! Dit is een prima plek, het eerste jaar in de hoofdklasse. Volgend jaar gaan we voor een plek in de top 3!

31/01/2015 bas
  • Tank en Schenk!