4-5-6 Maart 2016 New Age Toernooi

In 2016 organiseert BC Wassenaar in sporthal de Schulpwei , (bij Duinrell) het 17e New Age Toernooi.

In 2000 zijn 7 verenigingen gestart met dit toernooi. Nu zijn er 6 verenigingen die afwisselend het toernooi organiseren. Afgelopen jaar hebben wij, BC BIOS dit georganiseerd en gelijk het nieuwe sportpark Duinwetering ingewijd, met het Papendal aan Zee New Age Toernooi, een zeer geslaagd evenement.

Nu in maart dus in Wassenaar, er wordt gespeeld op vrijdagavond, zaterdag de gehele dag en avond, en zondag de gehele dag en prijsuitreiking. Leden van BC BIOS hou dit weekend vrij en schrijf je in voor enkel/ dubbel/mix. Deelnemers van 10 jaar tot 80 jaar zijn welkom, er wordt gespeeld in 8 categorie├źn, van jeugd onder de 12 , tot het hoogste wat er wordt gespeeld in de competitie. Ook recreanten zijn welkom , zij spelen samen met competitiespelers uit klasse 7.

Als je niet mee doet, is het ook heel leuk om te komen kijken naar al deze spelers uit de streek, namelijk uit Wassenaar, Sassenheim, Hillegom, Noordwijkerhout, Voorhout en Noordwijk . Er wordt gestreden om de 1e prijs en de verenigingsbeker, welke club haalt de meeste punten. En het is een plek om elkaar te ontmoeten en lekker te sporten.

16/10/2015 bas
  • Tank en Schenk!