BC Leiden 1 – BC BIOS 1

Wedstrijdverslag Leiden 1 tegen BIOS 1, 15-9-2023

Met ons voltallige team staan we in Leiden op de Apollolaan. We zijn:

– Ian, Sebastiaan, Sajith,

– Ilse, Marjolein, Petra

En onze supporter Corné.

Dames dubbel verloren in 2 sets. Tsja, we doen ons best maar zij waren beter. 21-8, 21-11

Heren dubbel gaan voor een drie-setter. Ook bij Leiden is er een nieuwe heer bij (of was die er al en zijn wij nieuw in deze klasse). We spelen nu vijfde divisie. Deze heer is stronger (observation Sajith)

Ian speelt de heren dubbel, net hersteld en dan gelijk een driesetter. Sebastiaan is punten aan het maken met zijn serve. Helaas de derde set verloren.

Even een berichtje van Ton de Ridder:

Leiden 15 september 2023

Mooi om de mensen van BC BIOS weer te zien in leiden. Petra ken ik al heel lang en ze speelt als vanouds. Leuk om te zien. Zelf speel ik al weer 20 jaar in Leiden en ik blijf oefenen. Veel speelplezier allemaal en wie weet tot ziens.

PS Willem Jan en Ron en Kees en Ger kennen hem.

We gaan weer verder met de wedstrijd.

Nu eerst de dames enkel, Charissa tegen Marjolein. Marjolein gaat goed de single in: 11-9 voor. Ze verliest helaas met 15-21. Tweede set gaat moeizaam: 7-21 verloren. Marjolein en Corné hebben nu 4 weken vrij, zij vertrekken naar de westkust van Amerika.

Sebastiaan start ook met de single tegen Ton (oude bekende) Dit betekent lange rallys. Daar houden ze van. Tip van langs de kant: meer droppen. Eerste set 24-22 voor Sebastiaan. Tweede set 21-10. Gewonnen!

Nu start Sajith tegen de ‘top’ heer van Leiden. In het begin de lijnen nog even ontdekken. 11-9 Sajith ging de baan op en dacht dat het al de volgende set was, ging aan de andere kant staan. Eerste set: 21-17 verloren. Tweede set: 21-23, gewonnen. Een derde set dus. Wat een leuke pot om naar te kijken. Derde set verloren met 21-17. Prima resultaat.

Petra verliest haar single in twee sets. Ze heeft er hard voor gestreden maar werd te snel te ver achterin gezet waardoor het niet lukte om goed in de wedstrijd te komen. Geschreven door Corné, hij heeft altijd gelijk.

Eerste mix Marjolein en Ian. In het begin ging het gelijk op. Daarna werd er sneller gespeeld. Eerste set verloren met 21-15 en tweede set met 21-14

19/10/2023 Ian Prins
  • Tank en Schenk!