Bc Bios 1 – Drop Shot 7

Afbeelding

Vrijdag 29 November 2013:
Voor het eerst in mijn badmintoncarrière heb ik een wedstrijd op mijn verjaardag. Gelukkig is het een thuiswedstrijd, dat is wel zo gezellig. We spelen tegen Drop Shot. Uit hebben we verrassend met 5-3 gewonnen (altijd lastig spelen in Mariahoeve), Ian is toen bij ons ingevallen omdat Koen net weer een beetje begon te spelen en Bas nog niet.

De tegenstanders waren door de avondspits wat laat, waardoor we de herendubbel en de damesdubbel tegelijk speelden. Hierdoor heb ik niet bij Koen en Bas kunnen kijken, maar de uitslag laat zien dat zij heel goed gespeeld hebben en dik gewonnen. To en ik hadden wat meer moeite. We moesten eerst even wakker worden en toen we de 1e set hadden verloren, zijn we meer aan de bak gegaan. Het bleef spannend, maar we hielden wel de overhand.

Koen was inmiddels begonnen met zijn singel. Zijn tegenstander was een invaller, en hoewel het de 2e set nog spannend werd (22-20) was er geen 3e set nodig.

Anneke gaf haar tegenstandster geen kans en won ook in 2 sets. Emiel moest het weer spannend maken, de 1e set won hij makkelijk, maar de 2e set gaf hij weg met 20-22. In de 3e set stond hij ruim voor, maar liet de tegenstander steeds dichterbij komen. We zaten ‘m aardig te knijpen aan de kant. Gelukkig is het goed afgelopen en is ook de 3e set voor Emiel. To moest weer even op gang komen (koude benen door het stil zitten). Na de 1e set verloren te hebben, ging ze steeds beter spelen en de tegenstandster had daarna geen schijn van kans!

Ondertussen stonden we wel met 6-0 voor, dit was meer dan we hadden durven hopen! In verband met tijdgebrek werden de mixen ook tegelijk gespeeld. We waren duidelijk in de winning mood, want ook deze partijen werden in 2 sets gewonnen!

Dat is nog eens een leuk verjaardagskado.

Door deze uitslag staan we op de 3e plaats, met maar 1 punt verschil met de nummer 2. Promotiekansen zijn dus nog steeds aanwezig, en daar gaan we ook voor!

Anneke

04/12/2013 bas
  • Tank en Schenk!