BC Leiden 2 – BC BIOS 2

Verslag BC Leiden 2 – BC BIOS 2

Vrijdag 20 september

 

Bij het Vlietlandecollege. We komen bekenden tegen: Edje van EVBC, nu bij Leiden. Bergina van Apollo uit tegen Leiden. Gezellig.

Herendubbel: in 2 sets verloren, dat werd gelijk gespeeld met de damesdubbel en die kwamen weer tot een 3e set. Het ging niet zoals wij wilden. Weer die Victor, maar thuis pakken we ze.

Bij de singel van Michael ging het de eerste set prima en bijna alles viel in. Maar in het begin van de 2e set lukte het niet meer. Toch kwam hij nog redelijk ver terug, maar verloor hem helaas. De derde set gaat gelijk op, maar bij de 11 neemt de tegenstander ruim gebruik van de rust en uiteindelijk verliest Michael met 21-17.

Nu mag Jeannette, niet tegen Sandra maar tegen Gea. Dus ik (Petra) moet tegen Sandra …

Jeannette startte goed, maar Gea had veel terug en ging strak serveren 21-16 verloren. Een mandarijn erin en gaan. Gea staat goed te spelen, alles gaat in. Jeannette verliest met 21-1, ziet het niet aan die kant.

Ook Ian gaat beginnen. Hij heeft een prachtige partij gespeeld tegen Frits. 1e verloren, 2e gewonnen, 3e erg spannend 19-15 achter en met  19-21 gewonnen. Ons eerste punt!! Ian werd al herkend door een speler van vorig jaar die 6e klasse tegen hem had gespeeld. ‘Zo, die is omhoog gegaan!!’ En zie Ian wint

Mix Jeannette/Ron – Sandra/Guido. Ze beginnen goed, mooi balletje van Ron net over het net en afmaken van Jeannette bij het net. Wat een dream koppel. Hoe lang ze al samen mixen: 40 jaar. Of hoeveel partijen: zeker 1.000. Toch met 21-17 verloren. De laatste punten gingen opeens snel.

Nu het goede kantje. Korte pauze met 11-8 achter. Ron pakt ander racket. Er worden veel fouten gemaakt op de service. 21-8 verloren. Zonde, het begon zo goed.

Mix Michael/Petra – Edje/Nora. 1e set met 21-17 verloren. Moeilijke tegenstander. Er werden veel foutjes gemaakt, maar aan het eind kwamen ze goed terug. Na wat tips aan de 2e set begonnen. Ze konden de lege plekjes nu wel vinden. Er werd goed gespeeld, goed gespreid, maar helaas, het mocht niet baten. Ook deze set werd verloren 21-19. Er had een 3e set in gezeten. Thuis gaan we het beter en anders doen!

Helaas met 7-1 verloren.

30/09/2013 bas
  • Tank en Schenk!