Brielse 1 – Bios 1

Zondag 6 oktober vertrekken we rond 8.30 uur richting Brielle. Het is een aardig eindje rijden. Brielle staat onderaan, dus we willen gaan voor 8-0 om zo flink wat punten te pakken. Bas gaat voor het eerst dubbelen en Koen gaat singelen en mixen. Het is heel rustig in de sporthal, dus we kunnen op 2 banen spelen. Dat is lekker want dan kunnen we hopelijk weer op tijd naar huis. Nadeel is dat je niet alle wedstrijden kan zien, daarom een wat beknopt verslag.

De beide dubbels werden in 3-sets gewonnen. We hadden allemaal duidelijk last van het zondagochtend syndroom en hadden de 1e set nodig om op te warmen. Daarna werden de 2e en 3e set gewonnen.

Emiel speelde de 1e singel omdat het voor Koen de eerste singel  was na zijn blessure. De 1e set wordt door Emiel gewonnen, maar helaas lukt het hem daarna niet om 2e of 3e set te winnen, hoewel hij er erg dichtbij zat. Anneke speelde tegen een dame met de slag van een vent. Haar backhand kwam net zo hard terug als haar forehand. Ook wist ze goed over Anneke heen te spelen, als die al op weg was naar het net. Anneke had moeite om de shuttle goed weg te krijgen en maakte ook veel onnodige fouten (heel veel uit geslagen). Helaas werd ook deze partij verloren.

Koen en To deden het beter en wonnen hun partij in 2 sets. Tussenstand 4-2 voor ons. Koen en Anneke wisten in 2 sets te winnen, hoewel de 2e set nog close werd. Emiel en To hadden het moeilijker, hun tegenstanders speelden zo nu en als een dubbel en dat is lastig, zeker met zo’n sterke dame. Helaas verloren in 3-sets, maar het was net aan (23-12 en 21-18). Wel gewonnen dus met 5-3 maar helaas hebben we onze doelstelling niet behaald en blijven we nog in de middenmoot.

10/10/2013 bas
  • Tank en Schenk!