DAMES 1 TEGEN SMASHING MAASDAM

Slechts één week geleden moesten wij ook aantreden tegen Maasdam. Toen wonnen we eenvoudig met 7-1. Gaan we onszelf nog een keer overtreffen?!?

To en Martine speelden zoals gebruikelijk de eerste dubbel. De eerste set met groots gemak gewonnen, 21-7. In de tweede set bleven de dames van Maasdam lange tijd op gelijke hoogte, maar na een extra tandje erbij en wat meer ‘focus’ werd ook deze set gemakkelijk gewonnen. Petra en Debbie begonnen uitstekend aan hun partij en wonnen de eerste set met 21-8. De dames van Maasdam kwamen blijkbaar wat laat op gang, want in de tweede set wisten zij de winst naar zich toe te trekken. Een spannende driesetter volgde. Een voorsprong van 22-21, een geweldige smash van Petra en ook deze set was binnen! 2-0, we waren dus nog goed op weg.

Vorige week donderdag werden alle singles vrij eenvoudig gewonnen. Nu moesten wij echter flink aan de bak en eindigden drie partijen in een drie setter. Alleen Petra wist met gemak haar tegenstandster naar huis te sturen. Debbie heeft helaas haar enkelbanden verrekt en had hier tijdens het spelen veel last van. Het was daarom nog knapper dat zij haar single partij in winst wist om te zetten. Martine had het een zware kluif aan haar linkshandige tegenstandster. De eerste set werd verloren en ook in de tweede set stond Martine steeds achter. Gelukkig krabbelde ze op het laatste moment terug en werd het nog 21-19. De derde set ging weer als vanouds en werd dus ook gewonnen. Ook To speelde een goede wedstrijd, maar haar opponente was erop gebrand om te winnen. Toch heeft To in een spannende driesetter de winst naar zich toe getrokken. 6-0!

Nog twee partijen. Als wij deze allebei zouden winnen zouden wij onze stijgende lijn doorzetten. Debbie en To hadden het erg gemakkelijk en sloegen hun tegenstandsters zonder pardon van de baan. Ook bij Petra en Martine ging het erg goed. Beide partijen werden dus gewonnen.

Een verbetering van vorige week, toen 7-1 en nu 8-0. We gaan goed! Op naar het KAMPIOENSCHAP?!

13/05/2014 bas
  • Tank en Schenk!