DAMES / HERENCOMPETITIE 2018

De gemengde competitie is ten einde, dus de dames/herencompetitie komt eraan! Helaas geen herenteam dit jaar.

Door een foutje van de bond, was het damesteam in eerste instantie niet ingedeeld. Dit is later wel rechtgezet, echter de dames zitten nu in een poule van 4, waardoor er een anderhalve competitie wordt gespeeld. Dat betekent 3x tegen hetzelfde team spelen.

Ook is het jammer dat de tegenstanders allemaal ver weg en soms ook nog doordeweeks spelen, maar dat mag de pret niet drukken! Er kan in ieder geval lekker gespeeld worden.

Het team komt uit in de B klasse en bestaat uit Wil Nekkers, Wendy Aartsen, Ilse Caspers en Ciska vd Geest (geleend van Dynamo Sassem). Het zal voor deze dames een pittige competitie worden, onze speelsters komen resp. uit de 6e klasse. De tegenstanders kunnen uit de 4e en 5e klasse komen, maar er wordt ook wel dispensatie verleend aan spelers uit een hogere klasse, omdat het anders moeilijk is om teams compleet te krijgen. Petra en Anneke (3e klasse gespeeld) hebben dispensatie gekregen, zodat ze zo nodig in kunnen vallen.

De tegenstanders zijn Mix (Naaldwijk), Schipluiden (Schipluiden) en ShuttLEQ (Krimpen aan de Lek). De eerste thuiswedstrijd is vrijdag 2 maart.

Reserve zijn Petra Witteman, Anneke Slats, Ingrid Strien en Danielle van Rijn.

Iedereen veel succes gewenst!

Anneke

26/02/2018 Nico de Mooij
  • Tank en Schenk!