Dames/herencompetitie 2020

Hoewel de gemengde competitie nog volop bezig is, waarbij team 1 op de 5e plaats en team 2 op de 4eplaats staat, met nog 4 wedstrijden te gaan, zijn we alweer bezig met de organisatie van de dames/herencompetitie.

Dit gaat van start de week van 10 februari.

Het is gelukt om samen met Bacluvo en Noordwijkerhout 2 herenteams in de A klasse (5e/6e divisie) en 1 damesteam in de A klasse op te geven. Helaas waren er niet genoeg dames om ook nog een B team samen te stellen.

De teams spelen tegelijk thuis in Noordwijk in sporthal Duinwetering op vrijdagavond.

De 1e thuiswedstrijd is op 6 maart.

In totaal doen 10 heren mee en 10 dames. Omdat er 3 heren meedoen die in de gemengde competitie in de 4e divisie uitkomen, is voor hen dispensatie aangevraagd. Per herenteam mag er 1 heer met dispensatie meedoen. Ook zijn er 2 dames waarvoor dispensatie is aangevraagd. Omdat er maar 1 damesteam is, moeten zij om de beurt spelen. Ook zijn er een aantal dames die niet alle wedstrijden meedoen en aantal die reserve staan. Daarom is het niet gelukt 2 teams op te geven.

In ieder geval wordt het gezellig druk in de sporthal bij de thuiswedstrijden. Hopelijk trekt het ook mensen aan om te komen kijken hoe leuk badminton is!

Anneke Slats

Wedstrijdsecretariaat

30/01/2020 Nico de Mooij
  • Tank en Schenk!