Heren 1 zijn bijna kampioen!

Het eerste herenteam heeft gisteren met 8-0 gewonnen van de mannen van Velo. Onder luide aanmoediging van To en Martine begonnen de heren aan hun dubbels.

Koen en Bas hadden het de eerste set heel zwaar, moesten nog even warm worden en wennen aan de ruime zaal (leek wel of je ‘alleen op de wereld’ was). Gelukkig herpakte de heren zich goed en wisten zij het eerste, zeer belangrijke punt binnen te slepen. Emiel en Geert speelden de eerste set goed, maar lieten de tweede set helaas aan hun neus voorbij gaan. De derde set werd erg spannend. De heren stonden lange tijd achter, maar door een beetje extra ‘focus’ en aanmoediging vanaf de zijlijn wisten zij de set toch knap te winnen.

Er waren zoveel banen vrij dat de vier heren tegelijk aan hun single begonnen. Geen tellers, maar wel lekker snel klaar (mag ook wel als je pas om 20:30 uur aanwezig hoeft te zijn). Vooral Emiel en Geert hadden het makkelijk en wonnen met setstanden van 21-8. Koen moest een tikkie harder lopen maar ook hij won zijn single in twee sets. Bas, die lijdt aan een langdurige blessure aan de knie, stond tegenover een jonge, lange gozer. De eerste set werd verloren, maar Bassie vocht, ging de strijd aan en won!! Een mooie 6-0, met nog 2 wedstrijden te gaan.

De derde dubbel werd gespeeld door Koen en Geert. De eerste set speelden de heren heel soepeltjes. Helaas sloeg de gemakzucht toe en was er een derde set nodig om de uitslag te bepalen. Uiteraard wonnen de heren, met goede aanmoediging vanaf de kant. Inmiddels was Emiel ook aangeschoven, dus bij elk punt werd er wel iets gezegd. Bas en Emiel waren snel klaar. De heren wonnen vrij eenvoudig.

EEN MOOIE 8-0 STOND ER DUS OP HET SCOREBORD! TOPPERTJES!! Aanstaande donderdag moeten de heren minimaal vier wedstrijden (van de acht) winnen en dan is het kampioenschap in de pocket. De heren spelen bij Conquesto, Zoetermeer. Aanmoediging is van harte welkom!

Het tweede herenteam heeft met 6-2 gewonnen. Beide damesteam hoefden deze week niet aan de bak. Het eerste damesteam speelt maandag tegen Pijnacker. Lekkerkerk staat momenteel één punt boven ons, dus het wordt nog spannend. Ook zij moeten nog tegen Pijnacker spelen, maar dat is pas 26 mei. Wat we ook doen, het wordt nog even afwachten of het genoeg is voor een kampioenschap (tenzij we met 8-0 verliezen, maar daar gaan we helemaal niet vanuit). Komt u ons aanmoedigen??

19/05/2014 bas
  • Tank en Schenk!