HERENTEAM 1 IS OP DREEF!!

In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen kwam opponent Conquesto op bezoek. De eerste dubbel werd gespeeld door Geert en Daan. Na vorige week makkelijk de derde dubbel gewonnen te hebben, mochten ze nu aantreden in de eerste dubbel. De setstanden bleken spannender te worden dan het spel. Geert en Daan kregen moeilijk grip op het zeer trage spel van hun tegenstanders. De eerste set werd dan ook verloren met 21-23. De tweede en derde set werden met pijn en moeite gewonnen, 22-20 en 21-19. De heren waren niet tevreden met hun spel, maar gelukkig was het eerste punt binnen. De tweede dubbel werd gespeeld door Koen en Emiel. In tegenstelling tot de eerste dubbel wonnen de gasten van Bios vrij eenvoudig in twee sets.

 

De eerste single werd gespeeld door Daan. In tegenstelling tot zijn dubbel ging zijn single vlekkeloos. Hij kon zijn tegenstander goed laten lopen en hij zorgde dat zijn tegenstander steeds een stapje te kort kwam. Hij bracht de stand op 3-0. Koen speelde de tweede single. Koen is momenteel wat ze noemen een beetje badminton moe. De eerste set had Koen het moeilijk. Hij verloor deze. Gelukkig wist hij zijn niveau wat op te krikken, waardoor hij de tweede en derde set beter was dan zijn tegenstander. Emiel ondervond in zijn single weinig tegenstand en werkte zijn single in een recordtempo af. Bas speelde de vierde en laatste single. Alles viel goed bij Bas waardoor ook hij een makkelijk avond tegemoet ging.

 

De zevende wedstrijd werd gespeeld door Daan en Emiel. De eerste set was zo binnen, echter in de tweede set werd het spannend. Na wat foutjes stond het opeens 19-19. Gelukkig waren de spelers de laatste twee punten scherp, waardoor er geen derde set gespeeld hoefde te worden. De laatste wedstrijd werd gespeeld door Geert en Bas. Vorige week speelde de heren voor het eerst samen. Het team draait goed en speelde bij vlagen dan ook een redelijk niveau. Door deze laatste overwinning kwam er een dikverdiende 8-0 op het scorebord. Volgende week wacht naaste concurrent Lekkerkerk, kijken of we dan weer voor een stuntje kunnen zorgen.

13/05/2014 bas
  • Tank en Schenk!