New age Toernooi 2024

New Age toernooi 2024: 15-16-17 maart – Sporthal Duinwetering Noordwijk

Eigenlijk zou Wassenaar het organiseren, maar zij hadden geen vrijwilligers om het te organiseren. Vervolgens zou BKN (Noordwijkerhout) aan de beurt zijn, maar omdat de tijdelijke Schelft niet geschikt is voor zo’n groot toernooi, kunnen zij het ook niet organiseren.

Daarom is besloten dat het New Age voor het eerst georganiseerd wordt door een kerngroep bestaande uit contactpersonen van de verenigingen die met het toernooi verbonden zijn. Voor BCBIOS is Petra onze New Age kanjer. Op de valreep is het gelukt om in onze eigen sporthal een zaal te huren voor het weekend.

We starten het toernooi op vrijdagavond 15 maart om 19.00 uur. Op zaterdag 16 maart wordt gespeeld tussen 9.00 -23.00 uur en op zondag 17 maart tussen 9.00-18.00 uur: eerst worden nog poulewedstrijden gespeeld en daarna volgen de finales.

We hopen ook weer veel recreanten te mogen ontmoeten. Vorig jaar is gestart met een speciaal tijdblok voor de recreanten, zodat ze van tevoren weten welk dagdeel men beschikbaar moet zijn. Dit is goed bevallen en wordt dit jaar doorgezet.

Voor het organiseren van het toernooi wordt gebruikt gemaakt van het programma toernooi.nl We gaan hier lid van worden zodat we makkelijker deelnemers en standen kunnen invoeren. Net zoals vorig jaar zal er veel via de mail en/of app plaatsvinden. Voor inschrijven: klik opde link onderaan deze brief.

We zoeken baansponsors en via deze weg wil ik vragen of jullie iemand of een bedrijf weten die een baan wil sponsoren voor een heel toernooiweekend voor €75,00. De naam van de baan zal genoemd worden bij het afroepen van de wedstrijden die op die baan gespeeld gaan worden. Weet je iemand, geeft het door aan Petra.

Daarnaast de vraag of jullie willen helpen tijdens het toernooi om er met elkaar een geslaagd weekend van te maken.

Opgeven kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/1-RlLl6tBfR4q0vU0J4UJ-c1iAVCrdJJoANgIM-HZJbU/edit

18/12/2023 Ian Prins
  • Tank en Schenk!