Bios 1 – Bacluvo 1

Laatste wedstrijd van het seizoen
Bios 1 – Bacluvo 1

Van tevoren was er al een hoop gerekend, hoeveel punten we nodig zouden hebben om niet te degraderen. Precies weet ik het niet meer. Wel weet ik dat we bij een 4-4 gelijkspel, Voorhout zeker onder  ons zouden houden.

Maandagavond 21 januari begonnen we de strijd in sporthal De Tulp. Er lag nog aardig wat sneeuw, maar de grote wegen waren gelukkig schoon. Helaas was Bas in het weekend met de fiets uit- gegleden en op zijn knie gevallen waardoor hij niet meespeelde. Wel ging hij mee als supporter en chauffeur.
De herendubbel en damesdubbel werden tegelijk gespeeld, ik kan dus niet zoveel vertellen over de herendubbel, behalve dat Emiel en Koen de partij in 3 sets hebben gewonnen. To en Anneke moesten zoals gewoonlijk eerst even op gang komen. Helaas kwamen ze net iets te kort om de 2e set te winnen en verloren deze met 22-20. Koen was lekker op dreef en wist in 2 sets van Raymond te winnen. Anneke ging voor de revanche, thuis had ze in een marathonpartij net aan van Petra verloren. Ook nu ging het weer gelijk op en wa- ren er 3 sets nodig. Helaas werd de 3e set in 21-18 verloren. Tussenstand 2-2.
Emiel had er zin in en won de 1e set. De 2e set helaas niet, waar- door hij nog een 3e set moest spelen. Deze wist hij te winnen met 21-16. To was flink verkouden, dus had geen hoge pet op van de singel. De 1e set was snel voorbij. In de 2e set kreeg ze toch de geest en wist een hele tijd goed bij te blijven, helaas verloor ze met 17-21. Nu in elk geval nog 1 mix winnen! De mixen werden tegelijk ge- speeld. Het ging lekker en beide partijen werden in 2 sets gewon- nen.
Einduitslag 3-5! Dus zeker niet degraderen en nu alle wedstrijden zijn gespeeld zijn we op 5e plaats geëindigd. Ons doel was de top 4, dat is helaas niet gelukt, maar door onze eindsprint toch nog in de middenmoot.

18/07/2013 bas
  • Tank en Schenk!