Seizoensstart 2020

Hallo allemaal

Zomer 2020 verloopt anders dan de zomers die we gewend waren. Door de corona-stop vanaf half maart hebben we, nadat sporten vanaf 1 juli weer mocht en met medewerking van Sportpark Duinwetering, besloten om in de zomer een mogelijkheid te bieden om te badmintonnen. Op dat moment mocht je alleen sporten op 1,5 meter afstand. Ik heb de trainer gebeld en gevraagd of hij met deze beperking training wilde geven gedurende de zomermaanden. Siegfried reageerde gelijk enthousiast en de zomerbadminton kon per 10 juli starten. Tegen die tijd werd duidelijk dat de 1,5 meter maatregel tijdens sporten was vervallen. Alleen naast de baan 1.,5 meter afstand bewaren en handen reinigen bij binnenkomst. De eerste avond was gelijk een groot succes. Met liefst 35 mensen van jong tot oud werd er met plezier gebadmintond. Ook niet-leden waren welkom en we hebben verschillende nieuwe mensen mogen verwelkomen.

Het nieuwe seizoen is op dinsdag 1 september begonnen. Training zijn van 19:00 tot 20:30 voor de jeugd en van 20:30 tot 22:00 voor de senioren. Op vrijdag 11 september is de competitie begonnen met thuiswedstrijden van beide teams.

Team 1 komt dit jaar uit in de zesde divisie en bestaat uit Ron Koeman, Sebastiaan van Delft, Ilse Caspers, Marjolein Vink en Petra Witteman

Team 2 komt dit jaar uit in de negende divisie en bestaat uit Roy Caspers, Corne Hoek, Bart Giesbers, Wil Nekkers, Ingrid Strien en Marieke Ipema

BC Bios 1 heeft de eerste wedstrijd gelijk gespeeld tegen Hillegom 9 en de tweede wedstrijd met 6-2 verloren tegen BC Leiden. Bc Bios 2 heeft de eerste wedstrijd gewonnen met 5-3 tegen Hillegom 11 en de tweede wedstrijd met 6-2 verloren van Nieuwkoop 2.

Groeten, Petra Witteman

22/09/2020 Ian Prins
  • Tank en Schenk!