SPANNENDE EINDSTRIJD COMPETITIE

Met nog maar een aantal wedstrijden te gaan wordt het nu echt spannend voor de heren en dames die meedoen aan de voorjaarscompetitie.

Het eerste herenteam heeft afgelopen vrijdag met 7-1 gewonnen van de nummer twee. Zij zijn daardoor nog steeds in de race voor het kampioenschap. De heren hebben het in eigen hand, er moet de laatste twee wedstrijden met mooie cijfers worden gewonnen. Na een slechte start hebben de heren zich terug omhoog gewerkt door een aantal keer zeer overtuigend te winnen. Het schema hieronder geeft een beetje een vertekend beeld, omdat de heren (die uitkomen onder Bios) twee wedstrijden minder hebben gespeeld dan de nummer één. Wij wensen Bas, Daan, Emiel, Geert en Koen nog veel succes tijdens de laatste wedstrijden.

Poulestand van Mannencompetitie A-Klasse – Mannen A-Klasse afd 5
Punten Gespeeld
1 Sluyk Lekkerkerk, BC M1 41 8
2 Tab Fly Over, BC M1 33 7
3 Bios, BC M1 30 6
4 Conquesto M2 18 6
5 Van Zundert VELO M1 14 7

 

Ook het eerste damesteam is erg goed op weg richting het kampioenschap. Zij staan momenteel zes punten voor op de nummer twee, die echter nog wel een wedstrijd meer mag spelen. Het team heeft alle vertrouwen op een goede afloop. Kampioen, dat is een mooi feestje waard. De lijst met beste spelers in de poule wordt door ons flink vertegenwoordigd. Plaats één tot en met drie zijn allemaal voor Bios. Martine voert de lijst aan met één verliespartij op achttien wedstrijden. Op de voet gevolgd door To en Petra. De dames spelen op 19 mei hun laatste wedstrijd. Dit is een uitwedstrijd in Pijnacker, maar u bent van harte welkom om de dames aan te moedigen! Hop, hop, hop, de dames naar de top! Succes Anneke, Debbie, Lianne, Martine, Petra en Tonantzin!

Poulestand van Vrouwencompetitie A-Klasse – Vrouwen A-Klasse afd 3
Punten Gespeeld
1 Bios, BC V1 39 7
2 Sluyk Lekkerkerk, BC V1 33 6
3 Pijnacker, BC V1 21 5
4 Niton, BC V1 17 6
5 Badminton Smashing Maasdam V1 10 6

 

Het tweede herenteam staat momenteel vijfde, maar het is erg spannend in de poule. Als de heren de laatste wedstrijd nog even knallen hebben ze nog zicht op een derde plaats, onder Tab Fly Over en Pluimbal. De heren hebben het in ieder geval erg gezellig onderling, en dat is natuurlijk het belangrijkste. In de spelersstatistieken staan Ian en Nico beide in de top tien, een knappe prestatie. Knallen die laatste wedstrijd heren! Nog veel succes en speelplezier gewenst aan Cees, Ian, Martijn, Nico, Patrick en Robbert.

Poulestand van Mannencompetitie B-Klasse – Mannen B-Klasse afd 3
Punten Gespeeld
1 Tab Fly Over, BC M2 45 7
2 Pluimbal, LBV de M1 35 8
3 DEO, BV M1 27 7
4 Smashing Fellows, BC The M1 26 7
5 Bios, BC M2 25 7
6 Zeemeeuwen, BC de M4 18 8

 

De vrouwen uit team twee staan op een knappe tweede plaats. Door een hoop blessure leed heeft het team nogal eens gewisseld van spelers. Deste knapper deze prestatie. Michaela staat derde in de lijst met beste spelers van de poule, een dikke pluim waard dacht ik zo. Ook de dames wensen wij veel succes tijdens hun laatste wedstrijd. Zet hem op, Danielle, Jeanette, Marianne, Michaela, Regina en Wil.

Poulestand van Vrouwencompetitie B-Klasse – Vrouwen B-Klasse afd 1
Punten Gespeeld
1 DEO, BV V2 39 7
2 Bios, BC V2 26 7
3 Hillegom, BC V2 24 6
4 Leiden, BC V1 21 6
5 Flair, BC V1 18 6

Wij willen iedereen bedanken voor het deelnemen aan de competitie. Wij hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad.

13/05/2014 bas
  • Tank en Schenk!