Start seizoen 2021/2022

Start nieuwe seizoen B.C. B.I.O.S.

Komende dinsdagavond , 24 augustus de laatste zomerspeelmogelijkheid. Siegfried is afwezig en daarom spelen we van 20.00 uur tot 22.00 uur partijtjes. We kijken terug op 3 maanden zomerbadminton onder begeleiding van Siegfried. Na de lange lock-down was dit een welkome terugkeer in de sporthal.

Op dinsdagavond 31 augustus start het nieuwe seizoen en gaan we op dinsdag- en vrijdagavond badmintonnen.

Op dinsdagavond geeft Siegfried training aan de jeugd van 19.00-20.00 uur, daarna training aan de senioren van 20.00 uur tot 21.30 uur. We hebben de zaal tot 22.00 uur en kunnen het laatste half uur partijtjes spelen. BKN Noordwijkerhout speelt naast ons op 3 banen, en wij stellen 1 baan beschikbaar voor gezamenlijke partijtjes. Op vrijdagavond hebben we de zaal van 19.30 uur tot 22.30 uur. Dan vinden de thuiswedstrijden plaats en kunnen we vrij spelen.

We hebben twee teams die competitie gaan spelen. Team 1 6e klasse: Team 2 9e klasse Ron Koeman, Sebastiaan van Delft, Ilse Caspers, Marjolein Hoek-Vink en Petra Witteman. Team 2 9e klasse: Corné Hoek, Bart Giesbers, Wil Nekkers, Ingrid Strien en Marieke Ipema.

Reservespelers: Ian Prins en Anja Vink

De eerste thuiswedstrijden zijn op vrijdag 17 september.

Dit jaar gaan we meedoen met het landelijk georganiseerde probeerbadminton. Deze start op dinsdag 5 oktober. Later deze week krijgen we hier in een vergadering online uitgebreide informatie over. Er is een publiciteit campagne aan gekoppeld, er komen flyers en posters die uitgedeeld mogen worden.

Ook heeft Ingrid zich aangemeld bij Sjors Sportief, dit is een mogelijkheid voor de jeugd om meerdere sporten uit te proberen. Er wordt een gids verspreid onder de scholieren, daarin staat o.a. vermeld wanneer jeugd welkom is bij BC BIOS.

We zijn op zoek naar nieuwe leden en hopen met deze acties badmintonnen onder de aandacht te brengen.

Badmintonnen is ook leuk om naar te kijken: volg bij You tube de damesdubbel finale van de badminton tijdens de olympische spelen ( tip Siegfried)

Op dinsdag 6 september hebben we een ledenvergadering in het Sportcafé Sportbedrijf Duinwetering van 19.30-20.30 uur, komt allen, daarna kan er nog gebadmintond worden.

Op 4-5-6 februari organiseert BC BIOS het New Age Toernooi, vindt je het leuk om mee te helpen met de organisatie? Geef je op bij Petra.

Bijgevoegd een kalender met een overzicht aan activiteiten voor het komend seizoen.

Veel speelplezier

Petra Witteman.

20/09/2021 Ian Prins
  • Tank en Schenk!